Kabaağaç Şehit Durmuş Polat İlkokulu
KABAAĞAÇ MAH. 38004. SK. KABAAĞAÇ 9 DERSLİKLİ İLKOKUL BLOK NO 3 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
03445292038

VİZYON

Toplumsal sorumluluk sahibi bir kurum olarak fırsat eşitliğini ilke edinen; eğitim başta olmak üzere ekonomik, kültürel, sosyal, bilimsel ve teknolojik alanlarda Türk Milli Eğitimine ilham veren ve örnek teşkil edecek bir okul olmaktır.

MİSYON

Atatürk´ün gençlere teslim etmiş olduğu demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, millî değerlerine bağlı, çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu ilkeden hareketle biz; öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkararak bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler olarak hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.

BAŞARILAR

2011-2012 eğitim öğretim yılında bu benim eserim proje yarışmasında Türkiye derecesi elde edilmiştir.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim yapılmaktadır.

Tam gün eğitim yapılmaktadır.

Ders Başlama Saati : 08:30 Ders Bitiş Saati : 14:15

Okulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır.

Afşin ilçe merkezine 15km ,İl merkezine 145km dir.